Top


3 edellistä tiedotetta
KEITTIÖREMONTIN VAIHEET


Ensimmäinen tapaaminen: tutustuminen

Tarkoituksena on tutustua mallistoon ja tarjoamiimme palveluihin. Selvitämme, olisiko mahdollista käynnistää yhteinen hanke, jolloin sovimme  seuraavan tapaamisen. Aikaa kuluu noin puoli tuntia.

Toinen tapaaminen: suunnittelu

Suunnittelemme yksityiskohtaisesti tulevaa keittiötä. Selvitämme, mitä asiakas todella keittiöltään haluaa ja vaatii. Asiakas tuo siis suunnittelupöytään kaiken tulevaa keittiötään koskevan materiaalin, jota hänellä on, aina keittiön mitoista sisustuslehtien kuviin ja artikkeleihin. Aikaa kuluu suunnilleen kaksi tuntia.

Kolmas tapaaminen: suunnitelmien esittely

Käymme yksityiskohtaisesti läpi hiotun keittiösuunnitelman ja tulevan keittiön hinnan. Samalla päätämme voiko meistä tulla kauppakumppanit, saammeko aikaan oikeanlaisen keittiön ja käykö se budjettiin. Jos jompikumpi asia ei onnistu, hanke päättyy meidän osalta tähän. Tämä suunnittelutyö ei maksa asiakkaalle mitään. Jos taas näemme, että hieno tulee ja sopii budjettiin, hanke jatkuu ja teemme lopullisen päätöksen kauppasuhteen solmimisesta.

Neljäs tapaaminen: mittojen tarkistus

Tarkistamme mitat rakennuspaikalla ja samalla huomioimme vielä väri-, muoto- ja materiaaliseikat oikeassa ympäristössään.

Viides tapaaminen: tarkistuskäynti

Tarkistuskäynti viimeistellyssä keittiössä.Yllä kuvattu prosessi on vain suuntaa antava esitys, josta joustamme mielellämme asiakkaiden tarpeiden mukaan.