Top


3 edellistä tiedotetta
KEITTIÖSUUNNITTELU


Yrityksellämme on yli 25 vuoden kokemus keittiösuunnitelusta. Jokainen keittiö suunnitellaan vastaamaan asiakkaan yksilöllisiä tarpeita. Suunnitteluprosessin lähtökohtana on asiakkaan tulevalle keittiölleen asettama asioiden tärkeysjärjestys.

Keittiösuunnittelussa yleisesti  huomioon otettavia seikkoja on monia, esimerkiksi keittiön käytännöllisyys, ulkonäkö, kestävyys, tilankäyttö ja hinta. Joskus keittiösuunnitteluksi sanotaan myös seinien kaapittamista tai vain yleisten tarpeiden noudattamista. Tällainen menettely toimii silloin, kun ei vielä tiedetä, kenen keittiöstä on kyse.  


Suunnittelupöydän ääressä  


Meillä keittiösuunnittelu on yhteistyötä asiakkaan kanssa ja useimmiten asiakkaan oman tärkeysjärjestyksen selvittämistä. Suunnitteluprosessissa huomioimme  asiakkaittain vaihtelevat seikat, kuten  sen,  kuinka monen ruoanlaittajan keittiöstä on kyse, kauanko asiakkaan on tarkoitus asua asunnossa, johon keittiö tulee ja sen, millaisen budjetin asiakas on varannut keittiöremonttiinsa. Tämä toimintatapamme tekee asiakkaasta asiantuntijan oman keittiönsä suunnittelussa.


Tutustu tarkemmin toimintatapoihimme ja keittiömalleihimme